Zondagnamiddag speelt VC Herentals tegen de buren van OG Vorselaar de galamatch van het seizoen. Na de 0-3 winst in de heenwedstrijd staan voor VC Herentals de poorten van de eindronde naar 1e provinciale wijd open.

Al beseft trainer Luc Beyens van VC Herentals beter dan wie ook 'voetbal blijft voetbal'. Maar elke voetbalfan die donderdag de heenwedstrijd in Vorselaar bekeek beseft dat Vorselaar een groot mirakel nodig heeft en de thuisploeg meer dan een collectieve off-day moet hebben.

Niets dan blije gezichten zondagnamiddag, wedden?

Luc Beyens overschouwt het voorbije lange seizoen. Luc Beyens: "Het mag niet mee mislopen. We moesten het eigenlijk in de competitie doen maar gaven het zelf weg. Branddonk blijft de verdiende kampioen. Ze behaalden 2 periodetitels en hadden op het einde in de rangschikking 1 punt meer dan ons."

Beyens en zijn spelers haalden ondanks het missen van de titel vooral na nieuwjaar een prima rapport. Niet meer verloren, 4 goals tegen en 36 gemaakt.

Doelman De Booij, middenvelder Lars Luyckx en topschutter Jonas Verbert zoekenvolgend seizoen andere oorden op. Ze doen wat ze beloofd hadden en verlaten de club langs de grote poort.